Diëtistenpraktijk Ilona Sonke

E-mail:

http://www.av56.nl/joomla/contact[AT]ilonasonke[DOT]nl

Website:

www.ilonasonke.nl


Sportvoedingsadvies of andere voedingsvragen?

Indien u vragen heeft met betrekking tot de juiste voeding voor het leveren van een gezonde optimale sportieve prestatie, zoals:

  • Wat kan ik het beste eten vlak voor een wedstrijd?
  • Is koolhydraten stapelen zinvol?
  • Kan het slikken van voedingssupplementen zorgen voor betere prestaties?
  • Kan de juiste voeding zorgen voor een lager risico op blessures?
  • Hoeveel vocht verlies ik tijdens het sporten en hoe kan ik dit het beste aanvullen?
  • Wat kan ik het beste eten na een training voor een goed herstel?
  • Hoe voorkom ik maag- en darmproblemen tijdens inspanning?

Dan kunt u terecht bij Diëtistenpraktijk Ilona Sonke, gevestigd in Goes, Kapelle, Bergen op Zoom, Steenbergen en Halsteren. U bent hier ook van harte welkom voor andere voedingsvragen, over bijvoorbeeld: overgewicht, suikerziekte, ondervoeding, COPD, lactose-intolerantie, enzovoort.


Kwaliteit

Om de titel diëtist te mogen voeren, heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek behaald. Tevens heb ik de opleiding Sportdiëtetiek afgerond, waardoor ik naast diëtist ook sportdiëtist ben. Om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).


Vergoeding

Per 1 januari 2013 zit dieetadvisering weer voor 3 uur in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Het is mogelijk, dat u via uw aanvullende verzekering recht hebt op een extra vergoeding bovenop uw basisverzekering. U dient hiervoor uw polis te raadplegen, of te klikken op de volgende link: Overzicht aanvullende vergoedingen 2013


Afspraken

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend om meer informatie en/of maak een afspraak door te mailen naar http://www.av56.nl/joomla/contact[AT]ilonasonke[DOT]nlof te bellen naar 06 15 89 39 50 of kijk eens op de website www.ilonasonke.nl.