Voor de bezoekers van het clubkampioenschap van a.s. zaterdag 26 september heeft onze  Wedstrijd- en Trimcommissie (WTC) een bijzonder verzoek: breng s.v.p. een paraplu mee. Vermoedelijk is het de eerste keer ooit, dat dit gevraagd wordt….

Het verzoek hangt samen met de weersverwachting van die dag. Volgens de meteorologen (stand van zaken: dinsdagmorgen) kunnen we zaterdag ietwat onstuimig weer verwachten, met een windkracht 4 tot 5 uit het noordwesten en hoogstwaarschijnlijk (gerekend over de hele dag) ook 12 tot 15 mm regen.

Waarom dan die paraplu? Nou, als het op de baan begint te regenen, vluchten de toeschouwers altijd de kantine in. Dat is een uitstekende schuilplaats. Maar door de coronamaatregelen mag de kantine daarvoor nu niet gebruikt worden. Ze is alleen toegankelijk voor mensen die aan de bar iets kopen en daarna via de aangegeven looproute de kantine direct weer verlaten.


Minimumdeelname

Overigens gaat het AV’56-clubkampioenschap alleen door als er minstens 75 deelnemers inschrijven. Of dat aantal wordt gehaald, wordt pas duidelijk na het sluiten van de inschrijving. Dat is donderdagavond 23.59 uur. Op vrijdag kan iedereen dus op www.atletiek.nu checken of er 75 man hebben ingeschreven  (https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33993).

 

paraplus 2020

 

FOTO: De kans is groot, dat zaterdag 26 september tijdens het clubkampioenschap de paraplu’s opgestoken moeten worden. Dat was zaterdag 29 augustus bij de Onderlinge Oefenwedstrijd voor onze jeugd ook (even) het geval. (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post