jumbo sparen 2020

De Grote Clubactie en de Rabo ClubSupport zijn twee voorbeelden van fundraisingsacties, waarmee AV’56 probeert de clubkas te spekken. Elk jaar leveren die acties een leuk extraatje voor de vereniging op.

Vanaf 30 september loopt er nóg een actie, waarvoor onze club zich destijds (al vóór de corona-uitbraak) heeft aangemeld. Het gaat om een spaaractie van Jumbo Supermarkten, die doorloopt tot en met 17 november, en die vooral gericht is op scholen en verenigingen. 

In Goes heeft Jumbo een bedrag van 7500 euro te verdelen. Beide supermarkten in Goes verstrekken spaarpunten.

Bij elke besteding van 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant bij Jumbo een spaarpunt. Deze spaarpunten kunnen worden ‘gegeven’ aan een school of vereniging naar keuze. Wij hopen natuurlijk, dat AV’56-leden en hun familieleden ze doneren aan AV’56. Van de punten die we ophalen worden bestedingen ten bate van onze jeugd gedaan.

Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl is onze vereniging op te zoeken, Daar kunt u zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze vereniging ‘geven’. De punten zijn ook te scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar-app.

Op het eind van de actie wordt het beschikbare budget van 7500 euro verdeeld onder de deelnemende scholen en verenigingen, naar rato van het aantal gespaarde punten.

 

Share this post