Tijdens de maandag-trainingsavond van 9 november heeft ons jeugdlid Iza Nijsse (16) de onderscheiding gekregen, die haar door het bestuur is toegekend. Het gaat om de Jeugdaanmoedigingsprijs 2019.

Zowel de toekenning van de onderscheiding als de uitreiking ervan liepen dit jaar ernstige vertraging op door de coronaperikelen. De jaarvergadering waar de bekendmaking van de jeugdaanmoedigingsprijs altijd wordt gedaan, wordt gewoonlijk in het voorjaar gehouden. De vergadering kon nu pas, met veel moeite, op 9 oktober worden gedaan.

Daardoor kon de prijs (over 2019) ook nu pas worden uitgereikt. Iza werd op ‘haar’ trainingsavond waarderend toegesproken door AV’56-voorzitter Cees-Jan Berman. Hij vertelde daarbij, waarom het bestuur Iza de Jeugdaanmoedigingsprijs had toegekend: “Ze is in haar gedrag een voorbeeld voor anderen. Ze is sympathiek en positief. Al met al een zeer gemotiveerd jeugdlid van onze vereniging. Iemand om trots op te zijn”.

Na zijn toespraak overhandigde hij haar de wisselbeker. Secretaris Helma Meeuwse reikte de bloemen aan.

 

 

 iza jap1 2020

 iza jap1 2020

 iza jap1 2020

 iza jap1 2020

FOTO’S: De fotoserie geeft een beeld van Iza’s huldiging. Ze wordt toegesproken door voorzitter Cees-Jan Berman. Secretaris Helma Meeuwse overhandigt bloemen. Iza poseert voor de fotograaf met haar onderscheiding. En ze ging op de foto met alle jeugdatleten (CD-junioren, Mila-groep, sprintgroep), allen t/m 17 jaar, die nog geen anderhalve meter afstand behoeven te bewaren. (Foto’s: Vivian Karelse).

 

Share this post