De lotenverkoop voor de Grote Clubactie is officieel begonnen. Met de aanbieding van enkele lotenboekjes aan het Goese kindercollege van burgemeester en wethouders (op onze baan) werd de verkoop in gang gezet.

De lotenboekjes werden afgelopen zaterdagmiddag 19 september aangeboden aan kinderburgemeester Sophie van der Endt en haar wethouders Levi van der Merwe en Finn van As. Ze waren die middag tóch op de baan, omdat ze alle prijsuitreikingen bij het Zeeuws Kampioenschap voor pupillen voor hun rekening namen (zie fotoserie op onze site, onder de button Foto’s).

De boekjes werden aangeboden door onze jeugdleden Max en Job van den Berge en Rens van Dalen. De kinderburgemeester en haar wethouders namen de boekjes wel in ontvangst, maar ze hoeven de loten natuurlijk niet zelf te gaan kopen of verkopen. Dat doen wij voor ze.


Honneurs

In voorgaande jaren werden de eerste loten altijd gekocht door de ‘grote’ burgemeester (René Verhulst) of de ‘grote’ eerste wethouder (Derk Alssema). Dat gebeurde altijd tijdens de WEA Stadsloop, maar ja, die kon dit jaar door corona niet georganiseerd worden. De kindercollege van B. en W. nam de honneurs prima waar.

Als u wilt weten, hoe u loten kunt kopen voor de Grote Clubactie (2,40 euro van elke lotprijs van 3,00 euro gaat rechtstreeks naar onze verenigingskas), dan kunt u daarvoor het best een bericht lezen van enkele dagen geleden op deze site. De loten kunnen dit jaar voor het eerst ook digitaal gekocht worden.

 

 

 gca start2 2020

FOTO: De kinderburgemeester en haar wethouders krijgen ze eerste lotenboekje overhandigd. Dat gebeurde tijdens het ZK pupillen, tussen de prijsuitreikingen door.

 

gca start1 2020

FOTO: Een spandoek op de baan vestigt de aandacht op de Grote Clubactie. (Foto’s: Huib Boogert)

 

Share this post