Op zaterdag 20 juni is een van onze pupillentrainers getrouwd. In het stadhuis van Goes gaven Robin de Vos (29) en Saskia van Noort (32) elkaar het jawoord. De pupillen van trainer Robin hadden graag een prominente rol gespeeld op deze dag, maar helaas….corona.

Robin traint al jaren de pupillen A1 en A2. Doorgaans zorgen de kinderen bij dit soort feestelijke gelegenheden voor een mooie erehaag bij het stadhuis. Maar ja, de anderhalvemeter-regel hield dat nu tegen.

Toch was er een aantal pupillen om bruid en bruidegom te begroeten, toen dezen kort voor het middaguur na de huwelijksvoltrekking het stadhuis aan de Grote Markt verlieten.


Drive-through’- receptie in de voortuin

In de middaguren was er bij de woning van Robin en Saskia in Kwadendamme-Langeweegje een ‘drive-through’ voor genodigden, ieder op een vooraf opgegeven tijdvenster. De gasten reden via de linkeroprit de voortuin in, ze mochten een paar minuten de auto uit voor een felicitatie en een praatje, en vervolgens konden ze via een andere uitrit de voortuin weer verlaten. Een zeldzame ‘receptie’! Veel vrienden en bekenden van het bruidspaar maakten er gebruik van.


Florian op bezoek namens de pupillen

Dat gold ook voor AV’56. Namens het bestuur was eerder op de dag al een bos bloemen met attentie bij het bruidspaar bezorgd. Aan het eind van de middag kwam pupil Florian Berman namens alle A1- en A2-pupillen van AV’56 een cadeautje aanbieden. Het was een grote fles champagne, die vergezeld ging van een enveloppe met inhoud. Het bewuste bedrag was bijeengebracht door de ouders van de pupillen.


Uit een echt AV’56-gezin

Bruidegom Robin de Vos komt uit een echt AV’56-gezin. Zijn vader en moeder zijn lid van de vereniging, zijn broer ook. Robin en Saskia wonen al een aantal jaren aan het Langeweegje, en wel in het voormalige stationsgebouw langs de spoorlijn Goes-Borssele. Bijna twee jaar geleden kregen ze een zoontje: Thomas.

We wensen het kersverse bruidspaar veel geluk!

 

robin_bruiloft1_2020.jpg

FOTO: Na de huwelijksvoltrekking zwaait het bruidspaar naar bekenden, hier misschien wel de pupillen die bij het stadhuis hun trainer Robin stonden op te wachten.

 

 robin_bruiloft2_2020.jpg

FOTO: Met inachtneming van de gepaste afstand biedt pupil Florian namens alle A1- en A2-pupillen van AV’56 een paar cadeautjes aan. Dat gebeurde tijdens de ‘drive-through’-receptie bij het bruidspaar aan huis. (Foto’s: Huib Boogert).

 

Share this post