Fysio inloopspreekuur

De afgelopen jaren hebben we bij de vereniging gebruik mogen maken van het inloopspreekuur op de dinsdagavond, georganiseerd door fysiotherapeuten Erwin Simpelaar en Jan-Willem Florie van praktijk “Mens en Beweging”. Helaas is Jan-Willem door verandering van werkgever afgevallen waardoor alleen Erwin op de maandag beschikbaar is.

Dinsdagavond

Per 17 maart zal het inloopspreekuur op de dinsdagavond worden overgenomen door Marjolein Bil. Zij is een collega van Erwin en sinds november 2019 verbonden aan de praktijk. Marjolein stelt zich hieronder voor.

 

marjolein_bil_2020.jpg

Marjolein Bil tijdens een wedstrijd uit de SkyRunner Series


“Ik ben Marjolein, sinds november 2019 Fysiotherapeut bij Mens & Beweging. Ik heb hiervoor 5 jaar als fysiotherapeut in Zwitserland gewerkt en sinds december samen met mijn vriend naar Nederland terugverhuisd. Beide zijn wij hardlopers in hard en nieren. We hebben elkaar ontmoet tijdens de marathon in Leiden in 2013, en sindsdien is ons sportieve avontuur alleen maar gegroeid. Ik ben naast fysiotherapeut een ultratrailer en canicrosser. En mijn vriend is de 5-10km specialist en canicrosser.”

Marjolein zal op de dinsdagavond aanwezig zijn tussen 18:50 en 19:30 uur dus als je gebruik wilt maken van deze service zorg dan dat je op tijd aanwezig bent.


Osteomotion – praktijk voor osteopathie

osteo_logo_2023.jpg

Naast het inloopspreekuur op de baan kun je ook terecht bij Osteomotion. Martijn Bliek is (sport)osteopaat en al een aantal jaren verbonden aan de startersgroepen. Zijn werk als osteopaat in combinatie met zijn eigen sporten, karate en recreatief hardlopen, bieden hem de kennis en ervaring over wat nodig is om goed te kunnen herstellen van (sport)klachten.

Martijn werkt in zijn praktijk aan het Geldeloozepad 11, eigen ingang in het gebouw bij Fitland, naast Sportpark ‘t Schenge. Martijn houdt geen vaste spreekuren maar heeft de mogelijk om snel en op meerdere momenten te plannen om je klachten te beoordelen (deze screening is gratis) of wanneer nodig een behandeling te geven.

Het best neem je contact op via 06-29511157 of info@osteomotion.nl

 osteo_foto_2023.jpg