De 11e FysioKapelleloop kan volgende maand doorgang vinden. De datum is vrijdagavond 27 augustus. De loop wordt niet gehouden op het bekende parcours in het dorpscentrum, maar elders.

De gemeente Kapelle heeft samen met de organisatoren (Jan Roose, Jaap Oele, AV’56) besloten tot een alternatieve route, bij de Brede School ’t Saamdeel aan de Vroonlandseweg.

Een deel van het parcours kan bij crossers bekend zijn, omdat het tracé anderhalf jaar geleden noodgedwongen werd gebruikt, toen het bos niet betreedbaar was na een fikse storm.

De 11e FysioKapelleloop gaat over 5 km en is toegankelijk voor ieder vanaf 14 jaar. De inschrijving is intussen geopend (zie de link in de kalender op de homepage). Van het inschrijfgeld gaat een euro naar het Jeugd Sportfonds. Voor de jeugd tot en met 13 jaar is er een rondje van 1250 meter. De deelname voor hen is gratis. Het secretariaat is in het Racketcentrum.

 

 

FOTO: Een deel van het alternatieve parcours van de 11e Fysio Kapelleloop. Deze foto werd gemaakt in februari 2020, bij de Kapellecross, met voorop Kapellenaar Remco Kapteijn, nr. 538. (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post