Als je als vrijwilliger wilt aanschuiven bij de barbecue voor onze vrijwilligers (op zaterdag 24 september, na de clubkampioenschappen), dan moet je je tijdig opgeven.

Velen hebben dat nog niet gedaan, maar de kantinecrew wil uiteraard wél graag weten, hoeveel lekkerbekken er die zaterdagavond komen meegenieten. De inkopen moeten immers tijdig worden gedaan!

Het bestuur heeft begin deze maand aan alle geregistreerde vrijwilligers per mail een uitnodiging gestuurd. Dat mailtje is wellicht door de vakantieperiode aan de aandacht ontsnapt. Daarom deze herhaalde oproep: meld je snel aan! Vóór dinsdag 20 september te 18.00 uur opgeven bij: kvdschraaf@gmail.com.

Het bestuur biedt deze gezellige barbecue aan aan de mensen die het hele jaar klaarstaan voor de vereniging. Daarbij maakt het niet uit, wat je doet: parcourswacht, commissielid, jurylid, jeugdleider, materiaalhersteller, onderhoudsploeg, helpende ouders.

Wie precies ‘vrijwilliger’ is, is moeilijk met een schaartje te knippen. En de registratie is ook niet perfect. Vrijwilligers zijn bovendien niet altijd lid van de vereniging. Maar als je jezelf een ‘helper van de vereniging’ vindt, voel je dan vrij om je aan te melden voor de barbecue! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

De partners van de vrijwilligers zijn uiteraard ook welkom. Wel wordt voor hún deelname een kleine bijdrage van 12,50 euro gevraagd.

Gegevens:

  • Datum  : zaterdag 24 september, na de clubkampioenschappen
  • Tijd       : 18.00 uur, inloop vanaf 17.00 uur.
  • Plaats   : onze eigen gezellige kantine, plus terras.

 

De barbecue is inclusief twee drankjes, verdere drankjes zijn voor eigen rekening. Om de kantinecommissie zo veel mogelijk te ontlasten graag betalen met pin.

Ben je vegetarisch of heb je een allergie waar we rekening mee kunnen houden? Laat het weten bij je inschrijving.

Tot slot: het bestuur hoopt op een grote opkomst, een heel gezellige avond, en een vrolijke sfeer waarin we het verenigingsgevoel kunnen versterken.

 

FOTO: De meest recente BBQ bij onze vereniging was na afloop van de Ouder-kinddag in juli jl. (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post