(Afgelopen zaterdag was er weer een Athletics Champs-wedstrijd met de Mini-, C-, B- en A-pupillen in Hulst. A2-pupil Norah Zuidweg heeft het verslag geschreven. Dat is speciaal aan haar gevraagd, omdat zij per 1 november D-junior wordt en de junioren doen niet mee aan de Athletics Champs).

Hoi. Ik schrijf een verhaaltje over de wedstrijd van zaterdag 7-9-2019. De Athletics  Champs-wedstrijd was dit keer in Hulst.

Bij zo’n wedstrijd telt het resultaat van de groep. Je doet alles samen en dat is heel gezellig. De wedstrijd heeft verschillende onderdelen zoals: kogelstoten, hoogspringen, vortex werpen, hordenlopen en op het laatst meters maken. Dat houdt in dat je zes minuten lang gaat lopen.

Je ziet ook andere kinderen van andere verenigingen, daar praat je ook mee en dan leer je hen ook kennen, en dat is ook leuk.

Ik vind hoogspringen het leukst. Door samen te sporten wordt de band tussen elkaar sterker. De wedstrijd was leuk, maar het weer kon beter. Er was veel regen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik had twee persoonlijke records, een bij hoogspringen en de andere bij kogelstoten. 

Groetjes,

Norah Zuidweg

(Meer foto’s zijn te vinden in onze fotogalerij. Klik HIER).

 

FOTO: Norah Zuidweg in Hulst. (Foto: Tanja van Dalen.

 

Share this post