De functie vertrouwenspersoon bij AV’56 is sinds kort een duobaan. Onlangs heeft het bestuur Esther Noteboom en Frans Bögels aangesteld als nieuwe vertrouwenspersonen. Ze volgen gezamenlijk Heleen Kapteijn op, die de functie vele jaren heeft vervuld.

Hieronder stellen de twee nieuwe vertrouwenspersonen zich aan de leden voor.


ESTHER NOTEBOOM

Graag wil ik via deze weg mijn gezicht laten zien als vertrouwenspersoon binnen AV’56. Mijn naam is Esther Noteboom, 28 jaar en woonachtig in Heinkenszand. Ik werk binnen de GGD.

Ongeveer tien jaar geleden heb ik het hardlopen ontdekt (toen nog met tussenpauzes en veel minder fanatiek). Sinds 2017 ben ik steeds actiever bezig met het lopen en inmiddels een jaar of vijf lid van AV’56. Ik loop met veel plezier elke dinsdagavond op de atletiekbaan en daarnaast sluit ik vaak aan bij de gezamenlijke duurlopen of wedstrijden. 

Wat ik belangrijk vind, is dat iedereen met plezier loopt en kan blijven lopen. Het draait niet puur om de sport op zich, maar ook dat je je prettig voelt binnen de vereniging. Atletiek wordt wellicht door velen niet bestempeld als teamsport, maar juist het met elkaar de sport uitoefenen is waar het om draait.

Daarom vind ik het belangrijk dat er vertrouwenspersonen binnen de vereniging zijn, waar iedereen terecht kan voor dingen die minder goed lopen of als minder prettig worden ervaren. Frans of ik zal met je in gesprek gaan en samen met je overleggen of er vervolgstappen nodig zijn, en wat hierin passend is. Dit geldt zowel voor leden als voor ouders van onze (jeugd)leden. Alles is bespreekbaar en hopelijk weten jullie mij of Frans te vinden, mocht het nodig zijn. (Ik ben bereikbaar onder mailadres esthernoteboom@live.nl)

vertrouwen_esther_2022.jpg

FOTO: Esther.


FRANS BÖGELS

Via deze weg wil ik me graag voorstellen als vertrouwenspersoon binnen AV’56. Mijn naam is Frans Bögels, 72 jaar en woonachtig in Heinkenszand. Ongeveer vijf jaar geleden ben ik als recreant lid geworden van AV’56. Voor die tijd liep ik vanaf mijn 45e hard bij Altis in Amersfoort. Op woensdag- en zaterdagmorgen loop ik nu samen met mensen van nét iets boven mijn niveau. Het sociale element is tegenwoordig voor mij net zo belangrijk als het sportieve.

In mijn onderwijscarrière (havo, mbo t/m hbo) van 40 jaar als docent economie heb ik studenten tussen 15 en 70 jaar ontmoet, zowel voor de klas, als een-op-een. Langzamerhand gingen die contacten me steeds beter af en hadden de studenten meer baat bij mijn lessen en adviezen. Overdragen werd luisteren. Die laatste eigenschap hoop ik voor AV’56 als vertrouwenspersoon ook in te zetten. (Ik ben bereikbaar onder mailadres fbogels1950@kpnmail.nl).

vertrouwen_frans_2022.jpg

FOTO: Frans.

Share this post