Ook de volwassen leden van onze vereniging mogen per 25 mei weer gaan deelnemen aan de looptrainingen. Dat geldt voor de loopgroepen en de nordicwalkinggroepen. Er zijn echter strenge veiligheids- en hygiëneregels van kracht.

De maximumgroepsgrootte tijdens de trainingen is 15 personen. De trainer is gerechtigd, de groep te verkleinen. Kantine, kleedkamers en krachthonk zijn en blijven gesloten.

Deelname aan de trainingen is alleen toegestaan na individuele aanmelding vooraf. Jos den Hollander heeft daartoe een mooi registratieformulier gemaakt. Ieder krijgt dat formulier elke keer een dag van tevoren toegemaild. Pas dán kan men zich aanmelden.


Verscheidene locaties
 

De locaties voor de loopgroepen van de maandagavond zijn Park Goes Noord (verzamelen op de parkeerplaats bij de atletiekbaan aan de kant van het kanaal), Park Mirakel (aan de Stelleweg op de parkeerplaats, ter hoogte van het kunstwerk van een groep hardlopers) en Klein Frankrijk (verzamelen op de parkeerplaats van de Esso).

De dinsdaggroep van Jan en die van Jos lopen op de baan. De dinsdaggroep van Adrie verzamelt op de parkeerplaats bij de baan en loopt buiten de baan.

De woensdaggroep van Adrie loopt op de baan.

De donderdaggroepen van Adrie, Wilko, Danny en Herman starten vanaf de parkeerplaats bij het clubgebouw en lopen buiten de baan.

De zaterdaggroep van Adrie heeft als locatie de Hollandsche Hoeve.


Schema van de trainingen
 

De volgende trainingen worden met ingang van 25 mei weer opgestart (maximum 15 personen per groep):

 • Maandag 19.00‐20.00 recreanten, Laurent, Marlies, Birgen
 • Maandag 20.10‐21.10 recreanten, Laurent, Marlies, Birgen
 • Maandag 19.00‐20.30 nordic walking, Suus
 • Dinsdag 18.30‐19.40 groep 2, Jos
 • Dinsdag 19.50‐21.00 groep 1, Jan
 • Dinsdag 19.00‐20.15 groep 3, Adrie
 • Woensdag 9.30‐10.30 recreanten, Adrie
 • Woensdag 9.30‐11.00 nordic walking, Suus
 • Donderdag 9.30‐10.30 nordic walking, Mineke
 • Donderdag 19.00‐20.00 groep 1, Wilko
 • Donderdag 19.00‐20.00 groep 2, Danny
 • Donderdag 19.00‐20.00 groep 3, Herman, Adrie
 • Zaterdag 8.30‐9.30 recreanten, Adrie

Afgezien van deze loopgroepen mogen ook de technische en specialistische trainingen voor de volwassenen weer beginnen. Alleen de sprinttrainingen liggen nog stil.


Mail aan alle volwassen leden

De Werkgroep Anderhalvemeter-atletiek AV’56 en ons bestuur hebben het afgelopen weekend alle leden persoonlijk per mail geïnformeerd over de nieuw ontstane situatie. Er gelden nog vele beperkende maatregelen, het zgn. corona-protocol.

In de mail wordt iedereen gemaand, nauwkeurig kennis te nemen van dit coronaprotocol en de inhoud loyaal na te leven. Werkgroep en bestuur staan er immers op, dat het sporten bij AV’56 ‘virusveilig’ gebeurt, dus maximaal hygiënisch.

In het protocol staan algemene instructies t.a.v. veiligheid en hygiëne (voor iedereen), maar er worden ook voor de loop-, nordicwalking- en de specialisatiegroepen afzonderlijke regels gegeven. Lees ze goed en leef ze na!


Mogelijke teleurstelling

De Werkgroep en het bestuur realiseren zich, dat er in deze fase van de coronaherstart sommige leden teleurgesteld kunnen gaan worden (vanwege de beperkte groepsgrootte). Hierbij gaat het vooral om de loopgroepen. “We zijn we ons daarvan bewust als werkgroep/vereniging, maar we proberen zo goed mogelijk iedereen te bedienen. De komende paar weken zijn dus nadrukkelijk een pilotfase”, aldus Werkgroep en bestuur.

 

corregels_2020.jpg

FOTO: De regels die gelden sinds de herstart van de jeugd, gelden nog onverkort! (Foto: AV’56).

 

Share this post