De zorg voor het welzijn van zijn leden strekt zich bij AV’56 ook uit tot de gezondheid. Daarom zijn er diverse EHBO-koffers, -tassen en -dozen in gebruik, voor diverse doeleinden. De voorzieningen zijn deze week uitgebreid met een middel tegen insectenbeten. Er is ook een extra koffer aangeschaft als reserve.

Omdat er in de zomer veel openluchtwedstrijden zijn, op verschillende locaties, zijn de EHBO-koffers aan die omstandigheden aangepast.

De Arbo-contactpersonen van de vereniging laten daarom zekerheidshalve nogmaals weten, welke koffers en tassen voor welke doeleinden worden ingezet:

  • De  blauwe EHBO-rugtas en de 2 kleine EHBO-dozen liggen in de bestuurskamer in het clubgebouw (achterste kamer in de kantine).
  • De rode EHBO-koffer is nieuw. Dit is vooral bedoeld als reserve als de EHBO-rugtas meegaat naar een kamp of een wedstrijd.
  • Er is nog een kleine blauwe EHBO-koffer met beperkte inhoud. Deze gaat met de jeugdtrainer mee in de winter naar het Omnium of andere gymzaal.
  • In de grote EHBO-rugtas zit sinds deze week ook een middel als iemand een insectenbeet gehad heeft.

Heb je iets gebruikt uit de EHBO-rugzak of EHBO-dozen? Dan graag even een mailtje naar een van ons sturen; dan vullen wij het weer aan.

Annet Blauwhof, annetblauwhof@gmail.com,

Lia van den Dries, driesje@zeelandnet.nl,

Arbo-contactpersonen AV‘56.

 

ehbo_koffer_2018.jpg

FOTO: De grote blauwe EHBO-rugtas gaat vaak mee naar wedstrijden. Lia van den Dries, een van de twee Arbo-contactpersonen van AV’56, demonstreert hem. (Archieffoto: Huib Boogert)

 

Share this post