Zaterdag 17 maart zullen we ons 500e nieuwe clublid officieel en feestelijk verwelkomen! Zoals Huub Beelen onze bestuursecretaris al aankondigde is het tijd voor een feestje! Nooit eerder sinds de oprichting heeft AV'56 dit respectabele aantal leden geteld.

Dus vandaar... 17 maart organiseren we onze clubdag in de vorm van onderlinge oefenwedstrijden. Het is dan voor iedereen mogelijk om eens mee te doen met andere atletiekonderdelen dan welke je normaal doet. AV'56 telt heel veel mensen die aan duurlopen doen. Parcours wedstrijden worden dan ook volop gelopen.

Maar AV'56 heeft als atletiekclub veel meer te bieden!

Om die reden zijn de onderlinge oefenwedstrijden opgezet. Gewoon om ook eens kennis te maken met bijvoorbeeld... een 100 of 200 meter sprint. Of eens een ver- of hoogsprong te maken. Of de speer of discus te proberen. En... als je het toch gewoon liever houd bij jou atletiekonderdeel.... Kom dan gewoon eens kijken en kennismaken met al die andere 500 AV'56 clubgenoten. Dit jaar dus met een extra feestelijk tintje. De vlaggen zullen uithangen. Een muziekje erbij (onze geluidsinstallatie is dankzij Robin de Vos) weer up to date. En in de kantine staat de koffie met een gratis bolus voor je klaar. Schrijf nu alvast in via de site. Kom langs zodat we zaterdag 17 maart een gezellige leuk sportieve dag hebben met elkaar!

De onderlinge oefenwedstrijden starten om 13.00 uur! Rond 16.00 uur zullen we dan onze 500e met bloemen en een cadeau in het zonnetje zetten!

Share this post