Wekelijks vanaf woensdag 2 oktober 2019 organiseert AV ’56-trainer Jos den Hollander functional stabilitytraining in sportzaal de Spinne in Goes.

Core Stability- en Functionele training is voor hardlopers en fietsers een must om blessures te voorkomen en om krachtiger te kunnen hardlopen.

De meeste atleten weten dat ze deze ‘core’-oefeningen moeten doen om blessures te voorkomen, al is het in je eentje lastig om daar de motivatie voor op te brengen. Het is veel leuker om dat in groepsverband te doen.

Voor wie?

In principe kan iedereen meedoen aan deze training meedoen, alhoewel de training vooral gericht is op hardlopers. Ook andere sporters kunnen uiteraard deelnemen. Er zijn trainingen voor verschillende niveaus. Afhankelijk van je niveau kun je kiezen voor het eerste of tweede uur op de woensdagavond.


Wanneer en Waar?

Vanaf woensdag 2 oktober 2019 worden de lessen gegeven in sportzaal de Spinne in Goes-Noord. Dat is vlakbij de Lidl.


Wat kost het?

Doe gewoon een keer mee met een gratis proefles. Je hoeft jezelf daarvoor niet aan te melden. Als het je bevalt, kun je een abonnement nemen voor het hele seizoen (oktober t/m april), in totaal 30 lessen. Dat kost €100. Kom je maar af en toe, dan kun je ook een 10x-kaart aanschaffen. Zo’n kaart kost €50 en is onbeperkt geldig.

AV ’56-leden krijgen 20% korting (kortingscode op te vragen via info@zeelandrunning.nl), op zowel abonnement als 10x-kaart.

Meer informatie op https://www.zeelandrunning.nl/functional-stability-training/

 

core_stab_2019.jpg

Share this post