Op vrijdag 6 augustus staat onze baanwedstrijd Goes on Track weer op de kalender. Een streven van de organisatie is het inspireren van atleten en daarmee het stimuleren van de baanatletiek in de regio. Hiervoor worden Nederlandse (sub)toppers uitgenodigd, waaraan de toeschouwers zich kunnen vergapen. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om ook zelf mee te doen!

Daarom zijn er op de 3000m speciale series voor de beginnende atleten en recreanten. Deze series, van +/- 20 atleten per serie, worden ingedeeld naar verwachte prestatie, waardoor iedereen tegen atleten van zijn/haar niveau loopt. De eindtijden van deze series gaan van circa 12 t/m 18 min. De afgelopen edities bleek dit een succes met wel tot 60 enthousiaste recreanten aan het vertrek.

De eerste series 3000m beginnen om 19:30 uur. Iedere deelnemer aan deze series maakt kans op een dinerbon van sponsor Brasserie De Sportvisser. Deze bonnen zullen tijdens de wedstrijd worden verloot.


De jeugd heeft de toekomst!
 

Voor het eerst staat er dit jaar een 1000m voor de jeugd op het programma. De series starten, voorafgaande aan het hoofdprogramma, om 18:15 uur. Deelname is mogelijk vanaf B-pupillen t/m C-junioren. Deelname aan de 1000m is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een medaille.

Er is een maximumdeelnemersaantal van 60 atleten. Na de 1000m is het een aanrader om te blijven kijken naar de toppers op 100m, 200m, het verspringen, het speerwerpen en de 3000m.

Meer informatie over Goes on Track vind je hier.

Direct inschrijven? Klik hier.

Inschrijving is open t/m 4 augustus. Inschrijven ter plaatse is NIET mogelijk.

 

 got rec 2021

Foto: Recreantenserie 3000m tijdens de vorige editie. ©Martijn Lavooij

Share this post