De hardlopers van groep 3 van de dinsdagavond (trainer Adrie Mathijssen) mogen voor hun trainingen nu ook terugkeren naar de baan, en wel met ingang van dinsdag 16 juni a.s. Het is een verdere verruiming van de anticoronamaatregelen. De groepen 1 en 2 trainden al op de baan.

Die terugkeer naar de baan heeft wél gevolgen voor de start- en eindtijden van de trainingen op die dinsdagavond. Te allen tijde willen de Werkgroep 1,5 meter-atletiek en het bestuur voorkómen, dat zich te veel atleten tegelijkertijd op en rond de baan bevinden.

Daarom zijn de tijden zodanig aangepast, dat de groepen 1, 2 en 3 elkaar bij het wisselen niet hoeven ‘tegen te komen’. Het in- en uitlopen is aan regels gebonden. Zie daarvoor de info op www.av56training.nl. De kantine en de kleedruimten zijn nog altijd gesloten.

De omvang van de groepen is nog altijd aan een maximum gebonden (15 c.q. 20 man). Er moet nog altijd vooraf worden ingeschreven voor de trainingen. Wél is de aanmeldtermijn verruimd van 24 uur naar 48 uur.

 

 groep3_baan_cor_2020.jpg

FOTO: Na de groepen 1 en 2 mag nu ook groep 3 van de dinsdag weer terugkeren op de baan voor de trainingen. (Foto: AV’56).

 

Share this post