Sinds de clubkampioenschappen op de baan van afgelopen september zijn er niet veel records meer gevestigd. Juist in dat weekend vielen er nog 4 records te noteren op de baan en daarna nog 3 op de weg en bij indoorwedstrijden.

Bij de clubkampioenschappen zorgden onze wat oudere masters voor nieuwe records. Piet Verbeek liep bij de categorie Mannen 75 op de 1000 m 5.13.1 min. Rob Dekker stootte bij de Mannen 70 de kogel naar een afstand van 9.07 m. De tijd van Piet op de 100 m die wel een recordtijd was kan helaas niet erkend worden vanwege te harde rugwind.

De dag erna liepen vier meisjes C bij de estafettekampioenschappen in Amstelveen een nieuw clubrecord op de 4 x 800 m in de categorie Vrouwen in een tijd van 10.46.61 min. Daarmee verbeterden ze het record van vorig jaar van deels dezelfde ploeg. De namen van de loopsters zijn:
Tessa Schets, Amy de Graaf, Yara Karelse en Iza Nijsse. Bij de junioren kan op dit onderdeel geen clubrecord behaald worden, omdat het daar geen gangbare afstand is.

Bij indoorwedstrijden liep weer Piet Verbeek een evenaring van zijn clubrecord in maart op de 60 m bij de Mannen 75 met een tijd van 11.00 sec. Brigitte de Geus liet vorige maand haar talent zien in Gent op de 60 m horden met een recordtijd bij de meisjes D van 10.12 sec.

Bij de Zevenheuvelenloop in Nijmegen liep Heddie Nieuwdorp weer eens een record. Nu op de 15 km bij de Mannen 60 met een tijd van 57.49 min.

Allemaal van harte gefeliciteerd met de mooie prestaties.

 

Share this post