AV’56-hardlooptrainer Laurent van Nieuwenhuijze is een eigen massagepraktijk begonnen. Het praktijkgebouw grenst aan het Schenge. Afgelopen vrijdagmiddag 3 juni hield hij een open dag. Er kwam veel bezoek langs, vooral ook van AV’56’ers.

Laurent heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse massagetechnieken. Hij speelde al enige tijd met het voornemen om een eigen praktijk te beginnen. Dat was echter niet te combineren met zijn toenmalige werkkring.

Maar toen hij vorig jaar parttime kon gaan werken als verkoopmedewerker bij Runnersworld Goes, kon hij ook werk gaan maken van zijn eigen bedrijf. Hij is voor het massagewerk nu drie dagen per week (dinsdag, woensdag, vrijdag) beschikbaar voor zijn cliënten. De andere dagen werkt hij bij Runnersworld.

Zijn behandelingen richten zich (volgens zijn site) op niet-sporters die ontspanning zoeken, op recreatieve sporters die optimaal willen genieten van hun sport en op competitieve sporters die beter willen presteren. Zijn aanbod bestaat uit sportmassage, ontspanningsmassage en hardloopadvisering.

 

Van commercie naar sport

Na zijn opleiding management, economie en recht aan de Hogeschool Zeeland is Laurent (31) zeker tien jaar werkzaam geweest in commerciële functies in het Zeeuwse bedrijfsleven. Maar de sport bleef ‘trekken’. Zijn favorieten zijn de duursporten (hardlopen, fietsen, zwemmen). In 2013 werd hij hardlooptrainer bij AV’56, als ondersteuning van Jos den Hollander. “Een schot in de roos”, vindt hij. “Zelf trainen is fantastisch, maar training geven aan anderen geeft nóg meer voldoening”. Fulltime bezig zijn met sport (bij Runnersworld en bij Laurentsport): het maakt hem héél gelukkig.

Wie wil kennismaken met het nieuwe bedrijf: het is gevestigd in een gebouwtje van de gemeente, op Geldeloozepad 1, naast de milieustraat. Meer informatie: via www.laurentsport.nl 

 

laurent_praktijk1_2016.jpg

FOTO: Laurent in de praktijkruimte, samen met zijn vriendin Silvia Rijk (óók AV’56-lid).

 

laurent_praktijk2_2016.jpg

FOTO: Het onderkomen van de nieuwe massagepraktijk.

 

Share this post