Op zaterdag 16 september 2017 gaat de jaarlijkse Grote Clubactie weer van start. De eerste groepen pupillen hebben afgelopen maandag de eerste lotenboekjes in ontvangst genomen om direct op zaterdag 16 september te kunnen starten met de verkoop.   

Het zijn voornamelijk de jeugdleden die de loten verkopen en dat doen ze erg goed! Maar er kunnen natuurlijk veel méér loten verkocht worden als alle leden van AV’56 loten gaan kopen en verkopen.

Alle leden van AV’56 krijgen nog een aan hen persoonlijk gericht mailtje over de Grote Clubactie met daarbij de mogelijkheid digitaal een lot (of loten) te kopen, en wel via http://www.clubactie.nl/actie/GoeseAtletiekverenigingAV56

Deze mail kun je ook doorsturen naar vrienden en bekenden met de vraag of zij ook loten bij AV’56 willen kopen. Een lot kost € 3,- en daarvan krijgt AV’56 € 2,40 op de rekening teruggestort.

Reken maar uit wat dat op zou leveren, als we bijv. 750 loten zouden verkopen! (En dat aantal van 750 is voorlopig ons streefgetal).

 

Verwerking bestelling heel gemakkelijk

Er wordt gewerkt volgens het principe van de Kinderpostzegels. Dus.... maar 1x langs de  deuren of iemand aanspreken, formulier invullen (dit is gelijk een machtiging om het geld van de bankrekening af te halen) en de koper van de loten krijgt zijn lotnummer vermeld op zijn bankafschrift.

De loten moeten dus niet meer bezorgd worden bij de kopers en je moet ook het geld van de loten niet meer gaan innen. Zoals je ziet is het dus eenvoudig om loten te kopen en loten te verkopen.

Dus bij de verkoop van de loten uit het boekje met eenmalige machtiging laat je de koper het volgende noteren op het strookje: Naam - adres – postcode – woonplaats en het volledige banknummer.

En als verkoper geef je de koper de rechterstrook met deurzegel die zit naast de ingevulde lotstrook. 

Alle jeugdleden/pupillen krijgen deze boekjes met informatie uitgereikt op de training.  Bovendien liggen in de kantine ook nog boekjes met intekenlijsten voor de Grote Clubactie op tafel(s).

 

Koop loten, maar spoor ook anderen aan!

Wil jij ook meewerken om het streefaantal van 750 loten te halen: koop dan een lot van de Grote Clubactie van iemand van AV’56 of nog beter: probeer zelf bij vrienden, kennissen of collega’s wat loten te verkopen.

Online verkoop is ook mogelijk. http://www.clubactie.nl/actie/GoeseAtletiekverenigingAV56

In het lotenboekje staat voorin ook wat je kunt krijgen bij de verkoop van 20 of meer loten en achterin hoe je in aanmerking kan komen voor het KIDS PRIJZENPAKKET.

De opbrengst van de loten gaat hoofdzakelijk naar de aanschaf van atletiekmateriaal voor de jeugd (tbv Athletic Champs) en de organisatie van clinics.

Voor meer info kun je ook mailen naar:  av56gca@zeelandnet.nl of telefonisch contact opnemen met Paul Pieters 0113 – 21 41 01.

De verkoop loopt tot 13 november a.s.             

 

gca_boekjes1_2017.jpg

gca_boekjes3_2017.jpg

gca_boekjes2_2017.jpg

FOTO: De eerste lotenboekjes werd maandag 12 september uitgereikt aan de pupillen (Foto’s: Cees-Jan Berman)

Share this post