De trainers van onze vereniging hebben afgesproken, dat we gaan proberen zo veel mogelijk AV’56-leden te enthousiasmeren voor de Grote Prijzen van Duffel.

Deze gerenommeerde veldloop van onze zusterclub KAC Duffel (België) wordt dit jaar voor de 69e keer (!) gehouden, en wel op zondag 19 februari a.s. Plaats van handeling is weer het gemeentelijke sportcentrum aan de Rooienberg.

AV’56 is bij deze Belgische veldloop doorgaans vertegenwoordigd met een flink contingent Goese atleten. Dit keer wordt het evenement extra nadrukkelijk bij de leden onder de aandacht gebracht. Daardoor hopen de trainers op veel inschrijvingen. Gerekend wordt op minstens één volle bus, en misschien wel twee.

De veldloop Grote Prijzen van Duffel staat open voor alle categorieën atleten, d.w.z. van pupillen tot en met masters. Wedstrijdinfo en programma zijn HIER ter bekijken.

Aanmelden via het sturen van een berichtje aan: jeugdcoordinator@av56.nl . Graag vermelden hoeveel atleten er meegaan, maar evt. ook hoeveel ouders. De organisatie wil immers graag weten, of er een of twee bussen ingezet moeten worden.

 

grote_prijzen_duffel_2023.jpg 

AFBEELDING: De parcoursen van de onderscheidene categorieën.

 

Share this post