De Rabobank-leden die bij de actie ClubSupport op AV’56 hebben gestemd, hebben daarmee maar liefst 967,63 euro in het laatje gebracht voor de vereniging.

We gaan er automatisch van uit, dat op z’n minst alle stemgerechtigde Rabobank-leden die óók lid zijn van AV’56, op de eigen club hebben gestemd. Om te mogen stemmen, moet je lid zijn van de Rabobank (lid is iets anders dan cliënt).

De stemmen konden de afgelopen weken worden uitgebracht aan de hand van een unieke code, die ieder lid per mail kreeg toegestuurd. De officiële bekendmaking van de gescoorde bedragen was vrijdagavond 11 oktober in Motel Van der Valk in Goes.

Het bedrag dat de leden van AV’56 voor de vereniging ‘bij elkaar stemden’ was aanmerkelijk hoger dan vorig jaar, maar iets lager dan twee jaar geleden. Het geld wordt besteed aan bankjes langs de atletiekbaan, ten behoeve van deelnemers en toeschouwers.

Er was in totaal 120.000 euro te besteden door verenigingen en instellingen in het werkgebied van de Rabobank Oosterschelde. Meer dan 400 organisaties hadden zich aangemeld voor de actie ClubSupport van dit jaar.

 

rabo_club_2019.jpg 

FOTO: Het certificaat dat onze penningmeester in ontvangst mocht nemen uit de actie Rabo ClubSupport.

 

Share this post