Dinsdagavond 4 juni wordt de jaarlijkse Sasloop gehouden. De loop heeft traditiegetrouw een lengte van 7,8 km: naar het Goese Sas en weer terug. Aanvang: 19.15 uur.

De Sasloop is een individuele loop, die uitsluitend openstaat voor eigen leden. Elke dertig seconden vertrekt er een loper/loopster bij de noordingang van het Schenge.

Door deel te nemen aan de Sasloop kan elk lid bepalen ‘waar hij nu staat’, ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was er een recorddeelname, mede door het mooie weer. Dit jaar méér!

Het vertrekschema wordt opgemaakt aan de hand van de geschatte eindtijd die de deelnemers bij de (voor)inschrijving opgeven.

Inschrijven: natuurlijk bij voorkeur vooraf via de site, eventueel op de baan tot 19.00 uur.

De organisatie van de Sasloop is in handen van onze eigen Wedstrijd- en Trimcommissie (WTC). Dus allemaal inschrijven! Ieder lid mag meedoen. Echter, de praktijk wijst uit dat er voornamelijk volwassenen inschrijven. Maar de jeugd is óók van harte welkom!
 

Voorgaande jaren
 
Ter oriëntatie nog even de uitslag van vorig jaar (2018):
De eerste drie heren: 1. Jozias Boone, 2. Joël Aafjes, 3. Yann Sinke.

De eerste drie dames: 1. Paola van Gilst, 2. Marian Steenblok en 3. Esma Guigui.

 
Twee jaar geleden (2017) zag het podium er als volgt uit:
Heren: 1. Boris de Bruijn, 2. Yann Sinke, 3. Jozias Boone.
Dames: 1. Ingrid Koene, 2. Bianca Steijn, 3. Marian Steenblok.
 

sasloop1_2019.jpg

FOTO: Vorig jaar: Ellie Spaans klaar voor de start.

 

sasloop2_2019.jpg

FOTO: Onder het toeziend oog van parcourswacht Gerrit Spaans (li.) keren Adrie Mathijssen en Marina Mol bij de rood-witte pylon op het Goese Sas. (Foto’s: Huib Boogert).

 

Share this post