Op dinsdagavond 6 juni staat de Sasloop weer op de agenda. Zoals gebruikelijk is de loop uitsluitend bedoeld voor AV’56-leden. Het is een ‘wedstrijd tegen de klok’, of zoals de Fransen op rijm zeggen: ‘contre le montre’.

Het parcours van de Sasloop kent weinig veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren. De afstand is nog altijd 7,8 km. Start en finish zijn op het fietspad bij de noordingang van het Schenge.


Goese Sas is keerpunt

De eerste loper vertrekt om 19.15 uur. Het tracé gaat naar het Goese Sas. Dáár wordt gekeerd. Er wordt op de finish getimed met ons eigen elektronische tijdregistratiesysteem.

De tijdloop kent individuele starts: elke 30 seconden vertrekt er een loper/loopster, de snelste als laatste. Vorig jaar schreven ongeveer 50 leden in. Dat moeten er dit jaar toch véél meer worden!

Nadere wedstrijdinfo plus inschrijven (vóór maandag 5 juni, 24.00 uur): via https://my.raceresult.com/245289/. Deelname is kosteloos.


Vorig jaar

Vorig jaar won Martijn de Kok bij de heren. Bij de dames zegevierde toen Henny Strating.

Wie de volledige uitslag van vorig jaar nog eens wil nakijken: https://www.av56.nl/wedstrijd/uitslagen/13071/file/result/item/uitslag-sasloop-2022-html

 

FOTO’S: Onderweg is er af en toe tijd voor een dolletje. Met Marco van ’t Westeinde (nr 945) in de hoofdrol. (Foto’s: Patrick van Iersel).

Share this post