De Onderlinge Oefenwedstrijd van zaterdag 3 april a.s. mag zich verheugen in een grote deelname. Ondanks alle hinderlijke coronabeperkingen hadden (bij het schrijven van dit bericht) al zo’n 80 leden zich ingeschreven. Dat is veel meer dan verwacht.

Het aantal deelnemers zal ongetwijfeld nog oplopen, omdat de inschrijving pas woensdag 31 maart om 18.00 uur sluit. Dus wie nog wil inschrijven: gauw doen! (via www.atletiek.nu/wedstrijd/main/34562/). Na-inschrijven is niet mogelijk. De coronaregels verbieden dat.

Het programma van die middag is hier te vinden. Aanvang 13.00 uur. Officieel heet de wedstrijd geen ‘wedstrijd’, maar een ‘training met prestatiemeting’.

Ouders van pupillen kunnen zich aanmelden (1 per pupil) om als begeleider te worden toegelaten tot de baan. Daarover gaat een bericht van 26 maart op deze site. Tijdens de wedstrijd kent de baan 1 ingang en 1 uitgang. Iedereen moet zich melden bij de ingang en krijgt daar een polsbandje (en deelnemers hun startnummer). De kantine is gesloten. Alleen het wedstrijdsecretariaat mag daar zijn. De kleedkamers zijn ook dicht.

De Wedstrijd- en Trimcommissie (WTC) vraagt aan de deelnemers en hun begeleiders uitdrukkelijk aandacht voor de nog altijd geldende RIVM-richtlijnen:

  1. Bij klachten thuisblijven en je laten testen;
  2. Voldoende afstand houden (voor degenen voor wie dat geldt);
  3. Regelmatig handen wassen en/of materiaal desinfecteren;
  4. Mondkapjes of spatschermen dragen, indien de afstand niet altijd kan worden aangehouden;
  5. Toeschouwers worden niet toegelaten; iedereen in functie draagt een hesje; begeleiders zijn geregistreerd en dragen een polsbandje.

De WTC hoopt, dat iedereen kan genieten van deze gelegenheid om met elkaar weer eens prestaties naar vermogen neer te zetten (zowel deelnemers als organisatiemedewerkers). “Laat deze zaterdag een opmaat zijn tot een goede voorbereiding en uitvoering van de volgende geplande (virtuele) wedstrijden op 17 april en 8 mei”, aldus de WTC.

 

 

FOTO: Beeld van de Onderlinge Oefenwedstrijd van 2019. (Foto: AV’56).

 

Share this post