De Grote Clubactie (GCA) van dit jaar staat op het punt van beginnen. In de komende dagen worden de lotenboekje verspreid. De officiële start is zaterdag 16 september.

De aantrekkelijke essentie van de Grote Clubactie is altijd, dat 80% van het lootjesverkoopbedrag rechtstreeks in de kas van de deelnemende vereniging vloeit. Daar kunnen we mooie dingen mee doen! De lotenverkoop loopt door tot begin december. De trekking is op 13 december. 

Voor dit jaar heeft het bestuur beslist, dat de AV’56-opbrengsten zullen worden besteed aan materiaal voor de jeugd, zoals o.m. Athletic Champs-materialen voor de pupillen. Ook zullen er uitjes voor de jeugd mee gefinancierd worden, zoals een kamp en clinics. Elk jaar ‘verdient’ AV’56 gemiddeld zo’n 1100 à 1200 euro aan de actie.

Onder de jeugdleden worden de lotenboekjes op korte termijn uitgedeeld, zodat zij in eigen omgeving zo snel mogelijk na de officiële start aan de slag kunnen met de lotenverkoop. Digitaal bestellen is ook mogelijk, maar de link daartoe is door de GCA-organisatie nog niet bekendgemaakt. Zodra de link bekend is, berichten we dat.

De loten kosten 3 euro per stuk. Daarvan vloeit dus 2,40 euro in de clubkas.

 

gca_2017.jpg

Share this post