Het bestuur is op zoek naar een lid (m/v) die de verzorging van de ledenadministratie op zich wil nemen. Na acht jaar wil Maroeska Ars ermee stoppen.

“Op mijn werk wordt het steeds drukker. Daarom ben ik sinds kort méér gaan werken. Dat houdt in, dat de vrije tijd kostbaarder wordt. Ik moet ook rekening houden met mijn man en kinderen. Daarom wil ik de ledenadministratie graag overdoen aan iemand anders”, aldus Maroeska.

Overigens is het niet zo, dat ze abrupt stopt met dit belangwekkende verenigingswerk. Ze stopt pas, als er een opvolg(st)er is. Ze is uiteraard bereid om hem/haar wegwijs te maken. En wie vooraf wat informatie wil over de aard of de omvang van de werkzaamheden, mag haar ook mailen of bellen: olafmaroes@zeelandnet.nl of 06 24678547.

Volgens Maroeska is het bijhouden van de ledenadministratie de laatste jaren sterk vereenvoudigd door de opkomst van de digitale aanmelding. Het omslachtige papierwerk uit de beginperiode is definitief achter de rug. Het werk behelst nu het inschrijven van nieuwe leden, het aanmelden van die leden bij de AtletiekUnie en het uitschrijven van vertrekkende leden.

Bij elkaar besteedt Maroeska daaraan ongeveer een uurtje per week. Eenmaal per kwartaal komt daar een uurtje bij voor het opstellen van een aantal overzichten van bepaalde categorieën AV’56-leden, voor gebruik door het bestuur en andere sterkhouders binnen de vereniging.

 

nollecross maroeska 2021

 

FOTO: Maroeska als actief lid van AV’56, hier tijdens de Nollecross van vorig jaar. (Foto: AV’56).

 

Share this post