Kanjerloop op vrijdag, 14 december 2018

KANJERLOOP voor het goede doel!

kanjer_toyota_2018.jpg

Op vrijdagavond 14 december organiseert atletiekvereniging AV’56 te Goes de Kanjerloop, voor het goede doel.

Het goede doel is aangedragen door ons jeugdlid Jade de Lange, die dit jaar zeer ernstig ziek was en die dit najaar een stamceltransplantatie onderging. Gelukkig reageert ze daar goed op.

Ze ondergaat de ingrijpende behandelingen héél dapper. Als een kanjer. Daarom noemen we de charitatieve sportavond de Kanjerloop.

Jade heeft tijdens haar diverse ziekenhuisopnames in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht (kinderoncologie) veel plezier en steun ondervonden van het Café des Artistes. Het is een rijdend kunstatelier, dat bij de kankerpatiëntjes langsgaat en met hen een-op-een mooie kunstwerkjes maakt. Dat gebeurt intussen in vrijwel alle kinderklinieken in ons land.

Jade vindt dat dit Café des Artistes en grondlegster Eliane Asselberghs ieders steun verdienen. Zij vond het in elk geval geweldig. Dáár sporten we op 14 december voor!

Locatie: atletiekbaan op sportpark Het Schenge (Ingang Schenge Noord, langs het kanaal).

Aanvang: 18.30 uur pupillen, 19.30 uur overigen.

Het programma vermeldt een pendelestafette voor pupillenteams en een stadioncross voor de pupillen individueel. Voor C/D-junioren is een loop over 1000 m voorzien. A/B-junioren, senioren en masters lopen 1 Engelse mijl (series op tijd).


Inschrijven

Pupillen en basisschoolleerlingen kunnen inschrijven via het formulier hieronder. Overige categorieën voorinschrijven via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25120/. De inschrijving sluit op woensdag 12 december te 18:00 uur.

Na-inschrijving ter plaatse is mogelijk (€2 extra) bij het secretariaat tot 1 uur voor aanvang wedstrijdonderdeel. De kosten bij voorinschrijving staan op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25120/ vermeld.

Uiteraard mag iedereen op 14 december meedoen: jong en oud, leden en niet-leden, uit Goes of van elders. Iedereen is welkom om te komen sporten voor het goede doel, dat door Jade is uitgekozen!

Ze geven zich automatisch op voor de beide onderdelen die voor hen op het programma staan, te weten de pendelestafette en de stadioncross. De pendelestafette wordt in teams van een paar personen gelopen. De jury stelt de teams samen op de avond van de Kanjerloop. De stadioncross is een individueel onderdeel. Aanvangstijd voor hen: 18.30 uur. Het inschrijfgeld voor de pupillen is 5 euro per kind. (Méér overmaken mag natuurlijk ook!).


 

ONDERSTAAND FORMULIER IS UITSLUITEND VOOR HET INSCHRIJVEN VAN PUPILLEN EN BASISSCHOOLLEERLINGEN, ZIE INFORMATIE BOVEN!