Paasuurloop op maandag, 10 april 2023

LET OP ! WIJZIGING       PAASUURLOOP

RECREATIEVE LOOP VAN 1 UUR + RONDE AFMAKEN

OP MAANDAG 10 APRIL ( 2E PAASDAG ) AANVANG 14.00 UUR.

LOCATIE: ABBEKINDERSEBOS TUSSEN KLOETINGE EN KAPELLE

 

paasuurloop_2023.jpg

Opzet

Bij deze wedstrijd lopen ( wandelen mag ook ) we een uur en maken dan de ronde af. Je bent dus iets langer aan het lopen dan een uur. De ronde in het Abbekindersebos is ongeveer 1300 meter en bestaat uit half verharde paden en een grasstrook. De loper met de meeste ronden wint en bij een gelijk aantal ronden telt de aankomst.

Wie kan er meedoen?

In principe iedereen. Je kunt het uur solo lopen, maar ook als duo, trio of kwartet. Bij deze teams wissel je elkaar in principe elke ronde af, maar een sterkere loper mag ook 2 rondjes achter elkaar lopen. Zo kan een vader of moeder bijvoorbeeld een team vormen met 2 kinderen of een trainer met 2 of 3 pupillen, maar andere samenstellingen kunnen uiteraard ook. Deelname is gratis, iedereen krijgt een aardigheidje en de snelsten ( vrouw, man, team ) een iets grotere prijs. Van deze loop wordt een soort uitslag gemaakt, d.w.z. van iedereen het aantal gelopen ronden.

Inschrijven.

Je kunt t/m zaterdag 8 april inschrijven via jacroose@hetnet.nl met vermelding van in ieder geval je naam, vrouw of man, club of woonplaats. Verder of je solo, als duo, trio of kwartet meedoet en met wie je dan samenloopt. Je mag je team ook een naam geven: Flyers, Hoppers, Duvels, Speedies, Team Jansen, Pietersen, Klaassen of zoiets. Uiterlijk 9 april krijg je alle details per mail.

Jan Roose