1e Het UUR van Goes op vrijdag, 24 juni 2022

Aanvang 19:15

Atletiekbaan AV’56

Sportpark ’t Schenge, Geldeloozepad 5H in Goes

Vrijdag 24 juni organiseert AV’56 op de atletiekbaan van Sportpark ’t Schenge in Goes een uurloop. Hierbij krijgen de deelnemers antwoord op de vraag hoever zij in 60 minuten kunnen hardlopen. Degene met de hoogste gemiddelde snelheid en daarmee de langste afstand wint de wedstrijd.

Inschrijven

t/m donderdag 23 juni 18:00 via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/37788/.  Kosten € 2. Inschrijven ter plaatse is niet toegestaan. Let op: er wordt een maximaal deelnemersaantal van 50 atleten gehanteerd. Afhalen startnummers 24 juni vanaf 18:30 in de kantine van AV’56.

Series

Bij deelname van meer dan 30 atleten zal er in twee series worden gelopen. Gelieve bij inschrijving je PR of verwachte prestatie op te geven. De snelste serie start als laatste.

Omkleden

Kleedruimtes AV’56. Douches beschikbaar.

Schoeisel

Het is niet toegestaan te lopen op schoenen die niet voldoen aan art. 143 van het Wedstrijdreglement (versie ingegaan op 28 juli 2020). Indien na afloop van de wedstrijd overtuigend is vastgesteld dat deze regel is overtreden, kan ook dan nog diskwalificatie volgen. Deze regel geldt ook voor masters. Uitzondering hierop: het is wel toegestaan om te lopen op reguliere hardloopschoenen met een zool die geen carbonplaat bevat maar die wel dikker is dan is toegestaan volgens het Wedstrijdreglement. In de praktijk komt het erop eer dat schoenen zoals de Nike Alphafly en de Nike Vaporfly evenals de tegenhangers van andere merken niet zijn toegestaan. Zie link voor een overzicht welke schoenen bij baanwedstijden zijn toegestaan. Controle zal steekproefsgewijs plaatsvinden.

Tijdwaarneming

Handmatig met back-up van een Raceresult transponder. Na het eindsignaal blijf je staan op de plek waar je bent ‘’gefinisht’’ . Een jurylid neemt de positie in de baan waar en noteert deze. Samen met het aantal gelopen rondjes vormt dit het eindresultaat.

Prijzen

Er zijn geldprijzen voor de eerste drie mannen én vrouwen overall.

Verdeling: nr. 1 € 100, nr. 2 € 60, nr. 3 € 40.

Ook zijn er prestatieafhankelijke premies:

  • Alle mannen met een afstand van 17 km of meer: € 100
  • Alle mannen met een afstand tussen 16 en 17km: € 50
  • Alle vrouwen met een afstand van 15km of meer: € 100
  • Alle vrouwen met een afstand tussen 14 en 15km: € 50

Prijsuitreiking en overhandiging premies direct na afloop voor de kantine.

Correspondentie: inschrijvingen@av56.nl