10e Zwaakse Weelloop op zondag, 23 april 2023

Lopen voor de goede doelen van de ROPARUN

Het ZR running team, een loopteam van medewerkers van Zeeland Refinery en deels bestaande uit leden van AV’56 wil geld inzamelen voor goede doelen van de ROPARUN. Daarom organiseert het, ondersteunt door AV’56, deze loop in het mooie natuurgebied de Zwaakse Weel in de Zak van Zuid-Beveland.

Locatie:

Het start - en eindpunt is bij het infopunt Zwaakse Weel van Natuurmonumenten waar u geïnformeerd wordt over het werk en de recreatiemogelijkheden in dit gebied.

Adres: Zwaaksedijk 5, Kwadendamme.

Programma hardlopen:

14:30    6,4km              

14:30    15km

Wandelen

Tevens is er de mogelijkheid tot het wandelen van drie afstanden. Er zijn routes uitgezet van 8 en 11km. Het is ook mogelijk een combinatie van de twee routes te wandelen. Vanaf 09:00 kan er gestart worden.

Inschrijven

Hardlopen

Vooraf inschrijven t/m 21 april 18:00 via https://my.raceresult.com/237503/. Kosten € 8. Inschrijven ter plaatse is voor het hardlopen niet mogelijk.

Wandelen

Inschrijven ter plaatse. Kosten € 5.

Prijzen

Ereprijzen voor de eerste drie mannen én vrouwen op beide afstanden.

Het goede doel

De opbrengsten komen ten goede aan de goede doelen van de ROPARUN met als missie: ‘’Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Zie voor meer informatie https://roparun.nl/nl/over-roparun/het-goede-doel/.

De ROPARUN 2022 vindt plaats in het Pinksterweekend van 27 t/m 29 mei. Het ZR running team zal hier net als vele andere teams van start gaan

Parkoersen hardlopen:

parcourszw_64_2023.jpg

parcourszw_15_2023.jpg